Totalløsninger for bad

Vi er eksperter på baderom!

Vi leverer totalløsninger for baderom

Rørleggermester Filip Olsen AS tilbyr totalløsninger for bad og er eksperter på baderom. Vi tilpasser oss kundens behov og ønsker. Badet er det viktigste rommet i huset når man skal investere.

Badet er boligens mest krevende og kostbare rom. Det er et rom som skal fungere døgnet rundt. Her skal man stelle seg om morgenen, nyte en varm dusj etter jobb, eller kanskje slappe av i badekaret på kvelden. Samtidig er baderommet ofte boligens minste rom og det dyreste per kvadratmeter, så god planlegging er viktig.

Hva sier kundene våre?

Restaurering
Les mer
"Kjempe hyggelig fyr som holder avtaler og som gjør godt og profesjonelt arbeid til en rimelig penge."
Kjøkken
Les mer
"Fantastisk god service, utsatte avslutningen av arbeidsuka ett par timer, så vi fikk vann og avløp på nytt kjøkken. Kan absolutt anbefales."
Avløp
Les mer
"Profesjonell, god service, hyggelig og dyktig! Anbefales!"
Rørlegger
Les mer
"Utrolig profesjonell, hjelpsom og punktlig Anbefales på det sterkeste!"

KONTAKT OSS I DAG

Rørleggermester Filip Olsen AS kommer gjerne på befaring og kan gi deg et uforpliktende tilbud. Vi holder til i Porsgrunn, men tar jobber fra Telemark til Vestfold. Vi er din rørlegger i Porsgrunn og omegn!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle