Om oss

Ønsker du å vite mer om oss?

Rørleggermester Filip Olsen As

Vi er rørleggermestere og er opptatt av kvalitet i alle ledd og fornøyde kunder. Vi tar på oss alt i fra Varmeanlegg, rehabilitering av bad til bade rom oppussing, nybygg og service. Vi er stasjonert i Porsgrunn, men tar jobber fra Telemark til Viken

Vi har lang erfaring i bransjen og har jobbet med faget i mange år. Vi ønsker at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt av oss. Vi er effektive og utfører arbeid av høy kvalitet med fornøydgaranti. 

rørlegger som bruker verktøy på rør

Hva sier kundene våre?

Restaurering
Les mer
"Kjempe hyggelig fyr som holder avtaler og som gjør godt og profesjonelt arbeid til en rimelig penge."
Kjøkken
Les mer
"Fantastisk god service, utsatte avslutningen av arbeidsuka ett par timer, så vi fikk vann og avløp på nytt kjøkken. Kan absolutt anbefales."
Avløp
Les mer
"Profesjonell, god service, hyggelig og dyktig! Anbefales!"
Rørlegger
Les mer
"Utrolig profesjonell, hjelpsom og punktlig Anbefales på det sterkeste!"

KONTAKT OSS I DAG

Rørleggermester Filip Olsen AS kommer gjerne på befaring og kan gi deg et uforpliktende tilbud. Vi holder til i Porsgrunn, men tar jobber fra Telemark til Vestfold. Vi er din rørlegger i Porsgrunn og omegn!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle