Tjenester

Vi tilbyr det meste innen baderom.
Dusj med stål ramme og glass

Nytt bad

Bygging av nytt bad kan være utfordrende, men med pålitelige håndverkere på laget blir jobben utført raskt og enkelt. Vi har flere års erfaring innen baderom og rør. Kontakt oss gjerne for befaring.

Hvit vask mot lys trevegg

Rehabilitering av bad

Ønsker du å oppgradere badet du allerede har til en høyere standard? Vi er erfarne rørleggere som alltid utfører jobben i høy standard og i henhold til lovkrav, vi hjelper deg gjerne. Kontakt oss i dag for befaring.

Lyse grått baderom

Vannbåren varme

Vannbåren varme er en mer miljøvennlig og økonomisk måte å varme opp baderommet på, da du slipper unna de dyre strømregningene. Vannbåren varme distribuerer varmen jevnt gjennom gulvet.

Vask med hvite overflater

Service

Har du rør skader eller vannlekkasje er det ingen tid å miste da dette kan utvikle seg til store skader raskt. Vi har lang erfaring innen rørlegger faget og hjelper deg så raskt vi kan. Kontakt oss i dag om du mistenker skade. 

KONTAKT OSS I DAG

Rørleggermester Filip Olsen AS kommer gjerne på befaring og kan gi deg et uforpliktende tilbud. Vi holder til i Porsgrunn, men tar jobber fra Telemark til Vestfold. Vi er din rørlegger i Porsgrunn og omegn!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle